Σελίδες με ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές

Σελίδες με ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές

Με λίγα κλικ μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σε 10δες υπηρεσίες από διαφορετικούς φορείς με ασφάλεια. Μεγάλο μέρος του Δημόσιου τομέα χωράει πλέον στην οθόνη του υπολογιστή μας! Με ένα κλικ επισκεπτόμαστε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ, TAXISNET, TAMEIA, υπηρεσίες του gov.gr αλλά και πολλές ακόμα υπηρεσίες που μπορούμε να κάνουμε εύκολα από την άνεση του σπιτιού μας.

Το jobgr εμπλουτίζει συνέχεια τις υπηρεσίες του ώστε να μπορεί να είναι κοντά σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες μας.

Το Novoresume είναι ένα site που διαθέτει ποικιλία από templates, τα οποία χωρίζει σε κατηγορίες ανάλογα με την “φάση” της καριέρας σου. Επίσης, δίνει χρήσιμα templates για συνοδευτικές επιστολές και παράλληλα διαθέτει ένα blog συμβουλευτικής σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.
Τέλος, οι ελληνικές γραμματοσειρές “γράφουν” καλά σε αυτά τα βιογραφικά, αλλά το αρνητικό είναι ότι είναι δωρεάν μόνο η πρώτη σελίδα. Βέβαια αν είσαι ακόμη στα αρχικά επαγγελματικά σου βήματα, η πρώτη σελίδα είναι αρκετή.

 

Το Enhancv είναι ένα site που διαθέτει απλοϊκά και όμορφα templates, τα οποία είναι εύκολα στην χρήση και “γράφουν” εξίσου καλά και στα ελληνικά. Ωστόσο, το enhacv έχει το ίδιο αρνητικό με το Novoresume και αυτό είναι ο περιορισμός της μίας σελίδας! Βέβαια, όπως και στο Novoresume, έτσι και εδώ, αν βρίσκεσαι στην αρχή της καριέρας σου, η πρώτη σελίδα αρκεί!

 

Το Canva είναι ένα site που δεν περιορίζεται αποκλειστικά στα βιογραφικά. Μπορείς να επεξεργαστείς φωτογραφίες, να δημιουργήσεις επαγγελματικές κάρτες και γενικότερα να κάνεις πολλά πράγματα. Όσον αφορά τα βιογραφικά υπάρχουν αρκετές επιλογές και σίγουρα θα πρέπει να ασχοληθείς αρκετά προκειμένου να δημιουργήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

 

Το CV Maker είναι ένας resume builder ο οποίος απαιτεί από τον χρήστη να εισάγει χειροκίνητα όλες τις πληροφορίες του βιογραφικού του – όπως την εργασιακή εμπειρία, την εκπαίδευση, τα προσόντα, τα ενδιαφέροντα και πολλά ακόμα. Μπορείς, ωστόσο, να μην εισάγεις όλα τα στοιχεία σου αφήνοντας κάποια πλαίσια κενά.
Με την δωρεάν έκδοση του CV Maker, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα έξι δωρεάν πρότυπα βιογραφικών που παρέχει, ενώ για τα επί πληρωμής θα χρειαστεί να πληρώσεις 16 δολάρια. Με την συνδρομητική έκδοση, οι χρήστες έχουν την ικανότητα να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς επίσης αποκτούν πρόσβαση σε επαγγελματικές επιλογές και εργαλεία, αλλά και σε καλύτερα πρότυπα.
Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο γνωστό το CV Maker είναι χάρη στην υποστήριξη του για πολλαπλές γλώσσες – ως εκ τούτου, λειτουργεί άπιαστα με τα ελληνικά.

 

Με το VisualCV, μπορείς είτε να ανεβάσεις όλες τις υπάρχων πληροφορίες σου από ένα βιογραφικό που έχεις φτιάξει μέσω του Word, είτε να δημιουργήσεις ένα από την αρχή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον για κάθε αρχάριο χρήστη και με μόλις 12 δολάρια το μήνα, μπορείς να γίνεις συνδρομητής και να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα τα επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικών και την ικανότητα να τα αποθηκεύεις στην υπηρεσία Google Docs.
Με το συνδρομητικό λογαριασμό, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το δικό σου domain name και να αφαιρέσεις το λογότυπο του VisualCV από τα PDF αρχεία.

Το Resume.com είναι ένας εντυπωσιακός δωρεάν resume builder ο οποίος σου επιτρέπει να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να φτιάχνεις επαγγελματικά βιογραφικά χάρη στο φιλικό περιβάλλον χρήσης του. Το συγκεκριμένο εργαλείο σου επιτρέπει επίσης να προσθέσεις τις πληροφορίες σου από το Facebook και το LinkedIn ώστε να τελειώνεις γρήγορα με τη δημιουργία του.
Αυτό που κάνει το Resume.com τόσο ξεχωριστό από τις υπόλοιπες υπηρεσίες στη λίστα, είναι πως σου επιτρέπει να δημιουργείς γρήγορα και εύκολα διαφορετικά βιογραφικά για συγκεκριμένες επιχειρήσεις, έτσι ώστε να μην παρουσιάζεις παντού το ίδιο. Και μπορούμε άφοβα να πούμε πως τα templates που παρέχει, είναι πανέξυπνα φτιαγμένα.

Το Resume Builder σου επιτρέπει να δημιουργήσεις πανίσχυρα βιογραφικά με βήμα προς βήμα οδηγούς. Το καλό με το συγκεκριμένο εργαλείο είναι πως σου παρέχει έτοιμα γραμμένα βιογραφικά το οποία μπορείς απλά να αλλάξεις με τις δικές σου πληροφορίες. Αυτά τα βιογραφικά έχουν φτιαχτεί από ειδικούς ώστε να σε βοηθήσουν να κλείσεις τη θέση μιας εργασίας.
Μπορείς να δημιουργείς, να κατεβάζεις και να εκτυπώνεις γρήγορα και εύκολα τα βιογραφικά με τα εργαλεία που σου παρέχει το Resume Builder. Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν και σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς το βιογραφικό σου σε όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα.
DoYouBuzz

 

Το DoYouBuzz είναι από τις λίγες υπηρεσίες που σου επιτρέπουν όχι απλά να δημιουργείς εντυπωσιακά και επαγγελματικά βιογραφικά, αλλά και άκρως βελτιστοποιημένα για mobile και tablet συσκευές. Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες, έτσι και τώρα, σου παρέχονται έτοιμα δωρεάν templates τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς για να φτιάξεις το δικό σου βιογραφικό.
Προτού στείλεις το βιογραφικό σου σε μια επιχείριση, μπορείς πρώτα να το στείλεις σε φίλους και γνωστούς σου για να σε ενημερώσουν αν είναι καλό ή όχι. Τέλος, μπορείς να εμφανίσεις το βιογραφικό σου στα αποτελέσματα της Google, ακριβώς όπως γίνεται και με κάθε ιστοσελίδα, ή να το κατεβάσεις και να το στείλεις σε συγκεκριμένη μορφή.

 

Το Resumonk είναι μια premium (επί πληρωμής) υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να δημιουργείς βιογραφικά σε PDF και DOCX μορφές. Μπορείς να επιλέξεις έτοιμα templates βιογραφικών μέσα από τη τεράστια γκάμα θεμάτων που παρέχει η υπηρεσία στους χρήστες της, και να τα συμπληρώσεις με τις δικές σου πληροφορίες. Δυστυχώς, η δωρεάν έκδοση της παρέχει περιορισμένο αριθμό βιογραφικών που μπορείς να επιλέξεις.
Αυτό που κάνει ξεχωριστό τον συγκεκριμένο resume builder είναι πως σου παρέχει τη δυνατότητα γρήγορα και εύκολα να ανεβάσεις και να προσθέσεις στο βιογραφικό σου μια φωτογραφία προφίλ. Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός πως σου επιτρέπει να εισάγεις τις πληροφορίες σου από το LinkedIn, ακριβώς όπως κάνει και το Resume.com, και στη συνέχεια να δημοσιεύσεις το βιογραφικό σου στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Το ResumeGenius είναι αναμφισβήτητα το πιο γρήγορο εργαλείο για να δημιουργήσεις επαγγελματικά βιογραφικά χωρίς να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στη γραφή των πληροφοριών σου. Η υπηρεσία θα σε βοηθήσει βήμα προς βήμα να δημιουργήσεις το δικό σου επαγγελματικό βιογραφικό και σε ενημερώνει τι να γράψεις και σε πιο σημείο.
Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των 20+ έτοιμων βιογραφικών, ενώ αν γράφεις το βιογραφικό σου στα αγγλικά, σου παρέχονται πάνω από 50 χιλιάδες έτοιμες φράσεις για κάθε πεδίο του βιογραφικού. Μόλις τελειώσεις με το βιογραφικό, θα έχεις τη δυνατότητα να το κατεβάσεις σε PDF, DOCX και TXT μορφή.

 

Το KickResume παρέχει μια μεγάλη γκάμα από έτοιμα βιογραφικά και covers που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το δικό σου ξεχωριστό βιογραφικό. Έρχεται με εκατοντάδες διαθέσιμα χρώματα, εικονίδια και σχεδιασμούς, με αποτέλεσμα να επιτρέπει στον κάθε χρήστη να δημιουργεί το δικό του ξεχωριστό βιογραφικό.
Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν την δική τους προσωπική ιστοσελίδα βιογραφικού, αλλά μόνο σε όσους βρίσκονται στο συνδρομητικό πακέτο. Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες στη λίστα, η δωρεάν έκδοση του KickResume σου παρέχει απεριόριστο αριθμό στα πεδία και στις κατηγορίες που θα χρησιμοποιήσεις για το βιογραφικό σου.
Μπορεί το KickResume να μην παρέχει συνδέσμους για να μοιράζεις το βιογραφικό σου στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά σου παρέχει αναλυτικά για να σιγουρευτείς πως το είδαν/άνοιξαν όντως.

 

Το CVsIntellect σου επιτρέπει να δημιουργείς επαγγελματικά βιογραφικά μέσα από ένα άκρως ειδικευμένο περιβάλλον χρήσης. Απλά επέλεξε το template βιογραφικού που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, συμπλήρωσε το με τις πληροφορίες σου και είσαι έτοιμος να το κατεβάσεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.
Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες, έτσι και το CVsIntellect παρέχει μια γκάμα από έτοιμα βιογραφικά τα οποία σου επιτρέπει να τα κατεβάσεις σε PDF μορφή ή σε TeX script μορφή. Παρόλα αυτά, δεν σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τη δική σου ιστοσελίδα βιογραφικού αλλά ούτε και να δημοσιεύσεις το βιογραφικό σου στα κοινωνικά δίκτυα μέσω κάποιου ειδικού συνδέσμου.
Resume Companion

 

Το Resume Companion σου παρέχει έτοιμα επαγγελματικά βιογραφικά τα οποία έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες στο είδος, καθώς επίσης και cover templates με εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικούς συνδυασμούς πεδίων και πληροφοριών. Το εργαλείο περιλαμβάνει περίπου 5 χιλιάδες έτοιμα γραμμένα βιογραφικά σημειώματα τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.
Θα βρεις εκατοντάδες διαφορετικά πεδία τα οποία μπορείς να μορφοποιήσεις και στη συνέχεια να συμπληρώσεις με τις πληροφορίες σου. Έρχεται επίσης με αυτοματοποιημένες γραμματοσειρές και μορφοποιήσεις για να σε βοηθήσει να τελειώσεις πιο γρήγορα. Κάθε βιογραφικό μπορείς να το κατεβάσεις σε Word ή PDF μορφή, αλλά δεν μπορείς να το δημοσιεύσεις με σύνδεσμο.

 

Το TopCV είναι ένας resume builder ο οποίος σου επιτρέπει να δημιουργείς τα δικά σου βιογραφικά και στη συνέχεια να τα μορφοποιείς αλλάζοντας τα χρώματα, τον σχεδιασμό, τη γραμματοσειρά κ.α. Το συγκεκριμένο εργαλείο περιλαμβάνει μερικά πολύ ενδιαφέρον και εντυπωσιακά έτοιμα templates τα οποία έχουν φτιαχτεί για διαφορετικές εργασίες έτσι ώστε να στοχεύεις πάντα στην κατάλληλη δουλειά με το κατάλληλο βιογραφικό.
Το εργαλείο σου επιτρέπει επίσης να εισάγεις εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες από το LinkedIn προφίλ σου και στη συνέχεια να τις επεξεργαστείς. Μόλις τελειώσεις με τη δημιουργία του βιογραφικού σου, θα έχεις τη δυνατότητα να το κατεβάσεις σε PDF μορφή, χωρίς ωστόσο να φαίνεται από μια υπηρεσία το δημιούργησες – σε αντίθεση τουλάχιστον ε το CV Ease το οποίο βάζει το λογότυπο του σε κάθε βιογραφικό.

Το HipCV εστιάζει αποκλειστικά στους επαγγελματίες που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρέχει επαγγελματικά templates βιογραφικών τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς και να μορφοποιήσεις, ενώ παρέχει και εκατοντάδες έξυπνες και πιασάρικες φράσεις.
Σε αντίθεση με τους περισσότερους resume builders στη λίστα, το HipCV είναι εντελώς δωρεάν και δεν σε περιορίζει στον αριθμό των βιογραφικών που μπορείς να φτιάξεις και να κατεβάσεις. Μπορείς να κατεβάσεις το βιογραφικό σε PDF μορφή ή να το στείλεις απευθείας με e-mail στην εκατοστέ επιχείριση, φίλο και πάει λέγοντας.

 

Το Jobulo παρέχει δημιουργικά templates βιογραφικών ιδανικά για να κερδίσεις τη θέση εργασίας που τόσο ήθελες. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο το οποίο σου επιτρέπει να δημιουργείς πολλαπλές εκδόσεις ενός βιογραφικού και να τις κατεβάζεις όλες σε PDF μορφή, ή να τα εκτυπώνεις μαζικά.
Η υπηρεσία σου επιτρέπει επίσης να έχεις τη δική σου ιστοσελίδα βιογραφικού και σου παρέχει σύνδεσμο για να μοιράζεσαι το βιογραφικό με οποιονδήποτε θέλεις. Το εργαλείο σου παρέχει επίσης συμβουλές για να βελτιώσεις το βιογραφικό σου και όλα τα χαρακτηριστικά του είναι εντελώς δωρεάν.

Εσύ ποιο εργαλείο χρησιμοποιείς για να δημιουργείς τα βιογραφικά σου; Πιστεύεις πως ξεχάσαμε να προσθέσουμε κάποιο στη λίστα μας; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Scroll Up