Πως να φτιάξω το βιογραφικό μου?

Με λίγα κλικ μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σε 10δες υπηρεσίες από διαφορετικούς φορείς με ασφάλεια. Μεγάλο μέρος του Δημόσιου τομέα χωράει πλέον στην οθόνη του υπολογιστή μας! Με ένα κλικ επισκεπτόμαστε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ, TAXISNET, TAMEIA, υπηρεσίες του gov.gr αλλά και πολλές ακόμα υπηρεσίες που μπορούμε να κάνουμε εύκολα από την άνεση του σπιτιού μας.

Το jobgr εμπλουτίζει συνέχεια τις υπηρεσίες του ώστε να μπορεί να είναι κοντά σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες μας.

Το  Βιογραφικό σημείωμα αποτελεί  «βιτρίνα» του εαυτού μας κάτι για το οποίο οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί  καθώς πρόκειται για την  πρώτη επαφή και ίσως είναι η  μοναδική φορά που θα πρέπει μέσα σε δύο , το ανώτερο , λεπτά να προσελκύσουμε  την προσοχή του υποψήφιου  εργοδότη ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη συνέντευξη για την θέση εργασίας που μας ενδιαφέρει .

Αυτό από μόνο του αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο ώστε να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη τη δόμηση  του  Βιογραφικού μας Σημειώματος  αποφεύγοντας  να :

Δίνουμε παραπάνω από το όριο προσωπικές πληροφορίες όπως , εθνικότητα , πεποιθήσεις , ύψος , βάρος  κ.λ.π . εκτός αν τα παραπάνω αποτελούν προϋποθέσεις για την θέση στην οποία απευθυνόμαστε .

Παραλείπουμε να δώσουμε πληροφορίες που σχετίζονται με την θέση . Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπερτονίσουμε προσόντα  και σημεία κλειδιά που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε από τους υπόλοιπους υποψηφίους .

Αν για οποιοδήποτε λόγο απείχαμε για κάποιο χρονικό διάστημα από τον επαγγελματικό στίβο  θα πρέπει να το αιτιολογήσουμε  για να αποφευχθούν αυθαίρετα συμπεράσματα .

Σε καμία των περιπτώσεων δεν δίνουμε ψεύτικες  ή ασαφείς πληροφορίες γενικότερα . Μακροπρόθεσμα θα αποκαλυφθούν τυχόν λαθεμένες  πληροφορίες και τα αποτελέσματα θα είναι τα αντίθετα από τον αρχικό μας σκοπό .

Τέλος και ίσως το πιο σημαντικό όλων των παραπάνω, δίνουμε μεγάλη προσοχή στη σύνταξη και ορθογραφία χρησιμοποιώντας ήπια  γραμματοσειρά  , χωρίς  σχέδια , χρώματα και περαιτέρω υπερβολές   .

Τέλος , αν θέλουμε να επιδείξουμε  μια  πιο επαγγελματική στάση και παράλληλα να εκφράσουμε το πραγματικό μας ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη επιχείρηση  , μπορούμε να συνοδεύσουμε το Βιογραφικό μας σημείωμα με μία συνοδευτική επιστολή όπου εκεί μας δίνεται η δυνατότητα , αποφεύγοντας τις  υπερφίαλες και ανούσιες  εισαγωγές, να αναπτύξουμε περαιτέρω στοιχεία της προσωπικότητας μας  με μεστό τρόπο ,  αναφέροντας ουσιαστικά χαρακτηριστικά και προσόντα και που θα ταιριάζουν στην θέση εργασίας για την οποία απευθυνόμαστε .

Μπείτε ΕΔΩ για να δείτε μερικές από τις δωρεάν σελίδες που σας προτείνουμε για να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας. Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε περισσότερο  δοκιμάστε το ΔΩΡΕΑΝ πρότυπο βιογραφικού από το Jobgr.gr που ετοιμάζεται αυτόματα καταχωρώντας τα στοιχεία σας από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας ή με ελάχιστο κόστος, ψάξτε να βρείτε αυτό που σας αρέσει μέσα από τα δεκάδες έτοιμα πρότυπα βιογραφικών που σας παρέχει το Jobgr.gr.

Scroll Up